UW BADKAMERSPECIALIST

Korte inleiding over mijzelf

Vanuit een loodgieter achtergrond heb ik veel ervaring opgedaan in nieuwbouw- en renovatie projecten in opdracht van grote en middelgrote aannemers en installateurs.

Daarnaast heb ik de nodige ervaring opgedaan als werkvoorbereider en bouwkundig medewerker.

Met mijn opleiding Technisch beheerder en opleiding Bouwkunde heb ik alles geleerd over gebouwconstructies en installaties wat een groot voordeel is ten opzichte van collega zzp en eenmanszaken uit de branche.

De onderneming bestaat al bijna 5 jaar, doen we eerlijke zaken en wordt er naar tevredenheid gewerkt.

De klant staat bij mij hoog in het vaandel, een goede onderlinge communicatie is dan ook van essencieel belang.

 

Een badkamerverbouwing of renovatie is niet makkelijk en wordt nog wel eens onderschat.

 

Vaak wordt er nogal luchtig gedacht over een nieuwe badkamer...

‘Wat nieuwe tegeltjes erin plakken, douchedrain erin, een paar leuke spotjes, nieuw sanitair paar weekjes werk en klaar.’ Maar is dat ook zo?

 

Badkamer refurbished:  

‘Enkele dagen tot een kleine week werk als u alle producten en materialen al heeft

Het is inderdaad mogelijk als u met een klein budget de badkamer wilt opfrissen met nieuw sanitair, een leuk nieuw badkamer meubel, een nieuwe douchewand en nieuwe kranen.

Let hierbij wel op of uw water- en afvoerleidingen nog wel minimaal 10 jaar mee kunnen gaan om de investering eruit te halen. Het is ook wel handig áls bekend is waar de oude leidingen zitten bij montage en opnieuw boren, u nog enkele originele tegels hebt liggen bij eventuele breuk, uw wanden draagkrachtig genoeg zijn voor het nieuwe meubilair en de huidige installatie en aansluiting geschikt is voor bijvoorbeeld een vaste regendouche.

 

Badkamer renovatie:

Deze gaat iets verder en er komt meer bij kijken, al snel minimaal 2 weken werk vanwege de verschillende disciplines, uithard- en droog-tijden

Hier gaat al veel aan vooraf. Van offertebespreking naar definitief ontwerp met plattegronden en materialen, de bestellingen en de levertijden, eventueel hak- en breekwerk, opbouw, kleine installatie aanpassingen, het huidige bad vervangen of juist meer ruimte door het te laten vervallen.

Compleet nieuw design met mooie tegels, nieuwe radiator of vloerverwarming of misschien dacht u aan een leuke betegelde nis, een betegelde douchewand of een mooie nieuwe glazen douchewand.

Van tegelputje naar moderne douchedrain is mogelijk door de vloer iets op te hogen.

We kunnen samen kijken of het constructief en installatietechnisch mogelijk is.

Van staande toilet naar hangend toilet is zeker een optie. Is het toilet uitgerust met een achteruitlaat dan zal er een aanpassing aan de standleiding in de koof gedaan moeten worden.

 

Badkamer verbouwing:

Dit is het serieuze werk en neemt 3 tot 4 weken in beslag van start werkzaamheden tot oplevering.

In een nieuwbouw situatie is vaak een snellere oplevertijd mogelijk vanwege bereikbaarheid en voortgang van de werkzaamheden

Hier gaat ook veel aan vooraf en is ingrijpend maar uw woning stijgt wel flink in waarde.

Alles wat een badkamerrenovatie is maar hier wordt ook nog gekozen om de indeling aan te passen, zijn er bouwkundige en technische wijzigingen, u krijgt compleet nieuwe leidingwerk, uitbreiding van de huidige installatie en een aanpassing van de huidige indeling.

Een nieuwe deur- kozijn-combinatie of totaal andere stijl, verlaagd plafond met spotjes of armaturen.

Misschien een warmteterugwinningsinstallatie of ventilatiekanalen.

Natuurlijk blijft een badkamer maatwerk en is iedere situatie anders.

Maak daarom een gratis adviesafspraak en u ontvangt een advies op maat inclusief een kleuren ontwerpschets en een duidelijk beschreven offerte zodat u precies weet waar u aan toe bent, Ik informeer u graag over alle mogelijkheden.

   

                                                     U Vraagt, wij bouwen 

Voor meer informatie of vragen belt U met 06-15017159 of neem contact op met info@moelandstechnischonderhoud.nl